Over mij

Hoi! Ik ben Elke, en ik woon samen met mijn lieve man en drie schatten van zonen in het mooie Hageland. Op deze blog vind je berichten over leuke huisonderwijsactiviteiten, foto’s van mijn tot in de puntjes georganiseerde huis, nuttige huishoudtips en mijn welonderbouwde visie op het ouderschap.

Oké nee, who am I kidding? Wie daar naar op zoek is, kan beter meteen weer vertrekken. Serieus.

Maar goed, Elke dus. Geboren in 1983. Moeder van drie, ondernemer en huisonderwijzer. Ongeduldig, snel verveeld en fed up with the mess in this house. En ik schrijf graag. Vandaar deze blog.

Ik woon samen met mijn drie zonen van 2008, 2010 en 2015 en hun ambitieuze vader die projecten start maar zelden afmaakt, en waarschijnlijk liever niet heeft dat ik zijn geboortejaar hier vermeld. Hehe.

Zeemzoeterige teksten of hashtags als #youaremysunshine, #mamarazzi of, oh my, #twinningiswinning zijn niks voor mij. Hier vind je geen foto’s van mooi gestylede kindertjes, pinterestwaardige interieurs of ‘zie mij hier eens met mijn perfecte leventje’.

Ook voor schoonmaakgeheimen, heerlijke recepten of spelletjesinspiratie zit je hier niet goed. Moeder aan de haard? Laat me niet lachen. We hébben niet eens een haard.

Wat dan wel? Gewoon, mijn leven zoals het echt is, zonder instagramfilter. En mijn diepzinnige overpeinzingen. Of zo.

Deze blog is eerlijk, no-nonsense en niet al te politiek correct. Ik wens je veel plezier bij het lezen!